Samsung Galaxy S8 apare preț de câteva secunde într-un clip hands-on; vedem produsul în stare de funcționare!

2.617 ori
<b>Samsung Galaxy S8 apare preț de câteva secunde într-un clip hands-on; vedem produsul în stare de funcționare!</b>Leak-uri peste leak-uri se adună în cazul lui Samsung Galaxy S8 și deja trecem la clipuri hands-on acum precum cel de mai jos în care flagship-ul sud-coreenilor se lasă admirat preț de câteva secunde. Avem aici varianta pe negru glossy și vedem cum

Fotografiile leak cu Samsung Galaxy S8 sunt de domeniul trecutului putem spune și asta pentru că de câteva zile am început să primim din ce în ce mai multe materiale video cu viitorul flagship al sud-coreenilor. Un asemenea clip hands-on îl vedeți mai jos și avem ocazia să admirăm varianta pe negru glossy a terminalului, culoare care aparent va fi cunoscută sub denumirea de 'Black Sky' așa cum aflam dimineață.

În cele câteva secunde ale acestui video privim asupra telefonului aflat în stare de funcționare și vedem totodată și partea din spate unde se află scanner-ul de amprente. Pentru că a venit vorba de amprente, acestea vor pune clar probleme la utilizarea fără o husă sau carcasă, fiind un adevărat magnet al urmelor.

La fel ca LG G6 și flagship-ul Samsung va fi caracterizat drept un telefon 'înalt', iar la prima vedere acesta nu pare a fi mai mare decât Galaxy S7 Edge, asta în situația în care va opta pentru un display generos de 5.8 inch. Toate informațiile răspândite în mediul online vor fi confirmate pe 29 martie când Sammy va anunța oficial acest produs, cât și varianta mai generoasă numită S8+. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×