LG ar urma să-și lanseze noul smartphone cu display OLED în trimestrul 3; mari șanse să fie chiar LG V30!

1.363 ori
<b>LG ar urma să-și lanseze noul smartphone cu display OLED în trimestrul 3; mari șanse să fie chiar LG V30!</b>Din partea publicației coreene The Investor sosește astăzi vestea cu privire la faptul că LG Electronics se pregătește de lansarea unui nou smartphone din portofoliu echipat cu display OLED. Produsul va sosi în trimestrul 3 al acestui an și sunt mari

Anul 2017 este cel în care LG Electronics va opta într-un final pentru trecerea la panouri OLED în cazul smartphone-urilor sale, veste ce ne este adusă la cunoștiință de către un raport al publicației coreene The Investor. Aflăm că acest handset va debuta în trimestrul 3 al acestui an și sunt mari șanse ca produsul cu pricina să fie nimeni altul decât phablet-ul LG V30, așa-numitul flagship de toamnă al sud-coreenilor. 

Sursele citate de către publicația menționată mai sus declară că LG V30 va fi un smartphone premium cu display generos ce va sosi pe piață în luna septembrie, urmând ca viitorul flagship numit G7 să debuteze în 2018. LG V30 nu va fi totuși primul smartphone din portofoliul sud-coreenilor ce adoptă un display cu această tehnologie a imaginii, pe listă aflându-se și modelele LG G Flex și G Flex2 care se remarcau prin curbura panoului adoptat.

Aflăm că majoritatea panourilor destinate noului telefon vor începe a fi produse din trimestrul 2 în cadrul fabricii LG Display Gumi E5. De asemenea, va începe și producția de panouri OLED destinată comenzilor primite din partea companiilor chineze. Prin această inițiativă cei de la LG Display încearcă să atragă de partea sa și pe Apple, o companie care plănuiește la rândul său trecerea la ecrane OLED pentru noul iPhone.

Deși contractul pentru producerea acestor panouri a fost deja acordat în întregime celor de la Samsung, există posibilitatea ca anul viitor și LG Display să se afle pe lista de furnizori. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×