HTC U12+ are prețurile dezvăluite cu 2 săptămâni înainte de lansarea oficială

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.325 ori
<b>HTC U12+ are prețurile dezvăluite cu 2 săptămâni înainte de lansarea oficială</b>La un pas de weekend sosește și o veste importantă referitoare despre următorul flagship HTC și anume U12+. O publicație taiwaneză susține că are prețurile oficiale de comercializare ale acestui device pe piața locală, fiind vorba despre sume

În a doua parte a acestei luni ni se pregătesc lansări interesante precum cea a flagship-ului OnePlus 6 pe data de 16 mai, sau ce a lui HTC U12+ pe 23 mai. Acest din urmă telefon a primit de curând noi materiale teaser și pe seama leak-urilor ce s-au tot perindat în mediul online știm că taiwanezii nu vor adera la trendul panourilor cu decupaj în partea de sus, o veste care bucură cu siguranță publicul.

Va avea un ecran cu diagonală de peste 6 inch din câte se vehiculează și lansarea sa va marca și revenirea la camere duale pe flagship-urile HTC. Va avea cameră duală în spate, dar și cameră duală selfie - probabil în ambele cazuri fiind oferită și funcția de blurare a background-ului (bokeh).

Ca dotări vom primi procesor Snapdragon 845, 4 sau 6 GB RAM și variante cu până la 128 GB de stocare. Prețurile rămân un detaliu care ne interesează și până când sumele oficiale vor fi dezvăluite, avem ocazia să aflăm câteva sume posibile prin intermediul celor de la ePrice.

Publicația taiwaneză susține că modelul cu 64 GB stocare va costa între 734 și 768 dolari, în vreme ce varianta de 128 GB va fi vândută pentru o sumă cuprinsă între 801 și 834 dolari. Prețurile de aici nu sună tocmai rău, dar ele sunt raportate la piața din Taiwan, astfel că în Europa ne așteptăm la sume ceva mai ridicate și desigur afișate în euro..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×