Huawei Honor 10 apare în noi imagini cu doar două zile înainte de lansare

1.996 ori
<b>Huawei Honor 10 apare în noi imagini cu doar două zile înainte de lansare</b>Peste doar 2 zile cei de la Huawei plănuiesc lansarea lui Honor 10, terminal care de curând și-a dezvăluit capabilitățile în materie de captură foto. Astăzi descoperim noi randări cu acest dispozitiv care pare a fi considerat drept un Huawei P20

Cu doar două zile rămase până la debutul lui Huawei Honor 10, iată că pe web își fac apariția noi imagini cu iz oficial pentru acest telefon ce pare a fi considerat drept o variantă mai accesibilă a lui P20. Randările sosesc din partea publicației winfuture.de care afirmă cu această ocazie și faptul că lansarea comercială în Germania este programată pentru mijlocul lunii viitoare - așadar telefonul vine și pe plan european.

Honor 10

Ca design, acest smartphone va fi destul de apropiat lui Huawei P20 Lite și după cum vedeți, primim scanner de amprente amplasat frontal sub forma unui buton home. Decupajul din partea de sus a ecranului nu pleacă nicăieri și descoperim că Honor 10 va sosi pe negru, albastru și pe o nuanță de tip cameleon compusă din culorile albastru și roz.

Ecranul va fi unul de tip IPS LCD cu diagonală de 5.84 inch și rezoluție FHD+ de 2280 x 1080 pixeli, iar deasupra panoului frontal va exista și o suprafață din sticlă 2.5D curbată spre margini. Vom avea procesor Kirin 970, variante cu 4 GB RAM + 64 GB stocare, respectiv 6 GB RAM + 128 GB stocare și în partea frontală o cameră selfie de 24 megapixeli.

În spate se va afla o cameră duală cu senzori de 20 și 24 megapixeli, dar aici nu avem parte de optică Leica. Honor 10 mai aduce baterie de 3320 mAh, port USB Type-C și jack audio 3.5 mm. Greutatea sa este de 153 grame, iar grosimea ajunge la doar 7.7 mm. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×