HTC U12+ primeşte randări foarte sexy; Aduce o cameră duală cu design old school

2.391 ori
<b>HTC U12+ primeşte randări foarte sexy; Aduce o cameră duală cu design old school</b>În urmă cu aproximativ o săptămână am descoperit prin intermediul celebrului leaker Evan Blass o primă randare pentru smartphone-ul HTC U12+, acesta fiind flagship-ul pregătit de taiwanezi pentru a doua parte a anului în curs, model ce va

În ultima vreme am început să descoperim mai multe leak-uri pentru HTC U12+, ba sub formă de liste de specificaţii şi uneori chiar imagini, mai mult sau mai puţin clare. Azi vedem o serie de randări pentru acest terminal, realizate de către Concept Creator, unul dintre cei mai prolifici designeri de telefoane din ultimii ani.

Concept HTC U12+

Săptămâna trecută apărea o imagine în care vedeam aceeaşi cameră, iar acum designer-ul a preluat toate scăpările şi le-a dat viaţă în aceste randări concept. Ceea ce vedem aici este un smartphone cu faţa şi spate din sticlă, cu ramă metalică între ele. Spre deosebire de HTC U11, acest terminal e mai angular şi nu mai are acele curburi. Camera duală din spate mă duce cu gândul la HTC Evo 3D, doar că având o orientare orizontală acum, nu verticală.

Concept HTC U12+

Avem de-a face aici cu un phablet cu ecran de 6 inch, aspect 18:9 şi scanner de amprente plasat în spate. Are procesor Snapdragon 845, 6 GB RAM, până la 128 GB stocare şi baterie de 3420 mAh. În spate se află o cameră de 16 MP + 12 MP, iar în față două camere de 8 MP. Îmi place maxim cum arată nuanţa roşie a acestui telefon, posibil inspirată de acel "Solar Red" oferit de HTC pe ultimele sale telefoane.

Mi se pare interesant că deşi avem sticlă în spate, sub ea se află un panou metalic, conform designerului. Există şi muchiile acelea cu input prin strângerea lor, acum cu noi gesturi prin Edge Sense 2.0. Ca OS avem Android 8.0 Oreo cu HTC Sense 10 aplicat peste. HTC U12+ ar trebui să fie anunţat în aprilie, dar din cauza unor probleme interne HTC, ar putea sosi de abia în mai.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×