Xiaomi Redmi Note 5 primeşte o serie de randări neoficiale; vine cu ecran 18:9 și cameră duală

3.478 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 5 primeşte o serie de randări neoficiale; vine cu ecran 18:9 și cameră duală</b>Cu toate că cei de la Xiaomi au afirmat faptul că smartphone-ul Redmi Note 5 nu se află momentat în pregătire, leak-urile pentru aceste model continuă, astfel că tot vedem randări fan-made și tot soiul de concepte. Fix asta se întâmplă astăzi

Încă din decembrie anul trecut cei de la Xiaomi au adus panouri 18:9 și în zona telefoanelor mid-range, primele modele fiind Redmi 5 și Redmi 5 Plus. S-a vorbit mult și despre varianta Redmi Note 5, dar la un moment dat chiar oficiali ai companiei au declarat că pentru moemnt nu sunt planuri pentru lansarea acestui model. Numeroasele leak-uri par a dovedi contrariul în schimb, asta pentru că tot vedem imagini sau randări fan-made pentru handset.

Randare Xiaomi Redmi Note 5

Astfel de imagini sosesc astăzi pe web și aflăm că device-ul ar avea un corp din aluminiu şi un ecran cu margini înguste. Suntem precauţi cu privire la aceste randari, pentru că sursa lor, site-ul Targetyoutube se ocupă de obicei cu telefoane concept, nu cu scăpări de modele reale. Redmi Note 5 e aşteptat cu un ecran 18:9, care are muchii înguste inclusiv sus şi jos. În spate avem o cameră duala plasată vertical, cu blitz LED şi scanner de amprente plasat tot în acea zonă.

Randare Xiaomi Redmi Note 5

Privind cu atenţie aceste randări, descoperim similarităţi cu modelele Mi MIX şi puţin şi cu Galaxy S8. Xiaomi Redmi Note 5 a mai scăpat pe net şi ştim că va avea două versiuni, ambele cu ecran de 5.99 inch IPS LCD şi rezoluţie Full HD+. Ce e diferit e RAM-ul, care poate fi de 3 GB sau 4 GB şi stocarea de 32 sau 64 GB. Primim şi o cameră de 16 MP + 5 MP în spate, o baterie de 4100 mAh cu suport pentru Quick Charge 4.0 iar preţul vehiculat pentru nou venit este de 237 dolari.

Va fi disponibil pe gri, negru şi albastru şi aşteptăm telefonul la MWC 2018, cu puţin noroc, acolo unde ar sosi şi Xiaomi Mi MIX 2S. Am tot văzut scăpări pentru acest Redmi Note 5 până acum, atât de multe încât ne mirăm că nu a fost lansat încă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×