HTC-ul pentru domnișoare revine! Iată-l pe HTC Bliss!

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.839 ori
<b>HTC-ul pentru domnișoare revine! Iată-l pe HTC Bliss!</b>Zvonurile despre un telefon HTC creat special pentru domnișoare au apărut cu ceva timp în urmă și iată că acum avem și o primă imagine cu un astfel de terminal. Iată cum arată HTC Bliss: &nbsp; Acest model este primul pentru compania taiwaneză...

Zvonurile despre un telefon HTC creat special pentru domnișoare au apărut cu ceva timp în urmă și iată că acum avem și o primă imagine cu un astfel de terminal. Iată cum arată HTC Bliss:

Acest model este primul pentru compania taiwaneză menit să ajungă în poșeta sau buzunarul reprezentantelor publicului feminin și un atuu interesant al său este multitudinea de accesorii cu care va veni. în imaginea din acest articol puteți vedea telefonul într-un dock special. Aflăm și că Bliss va sosi inițial prin operatorul Verizon și că accesoriile sale vor fi asortate la culoare cu smartphone-ul.

Fiind un telefon feminin, acest nou HTC va include și clasicul "bling bling", pe care tinerele adoră să îl atârne de partea laterală a unui mobil. Dovezile existenței acestui terminal sunt până acum o serie de accesorii și date EXIF, dar lista sa de dotări rămâne un mister. Se pare că ar mai exista un astfel de model feminin, pe numele său Glamor, deci sexul frumos va avea de unde alege.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×