Samsung Galaxy S II a ajuns la 6 milioane unități vândute

1.914 ori
<b>Samsung Galaxy S II a ajuns la 6 milioane unități vândute</b>Samsung se pare că a reușit să creeze un adevărat hit cu sistem de operare mobil Android ajungând la peste 6 milioane de unități vândute. în urmă cu mai puțin de o lună vă vorbeam de cele 3 milioane de SGS II care s-au vândut și acum...

Samsung se pare că a reușit să creeze un adevărat hit cu sistem de operare mobil Android ajungând la peste 6 milioane de unități vândute. în urmă cu mai puțin de o lună vă vorbeam de cele 3 milioane de SGS II care s-au vândut și acum asistăm la dublarea cifrei de vânzări. Gândiți-vă că nu a ajuns a fi prezent pe piața americană - una dintre cele mai mature ca și consum de telefoane inteligente. Abia în august își va face intrarea în SUA.

Atuurile lui SGS II sunt:

  • ecranul SuperAMOLED Plus de 4.3 inch cu rezoluție 480x800 pixeli;
  • procesorul Exynos dual-core la 1.2 GHz, 1 GB RAM;
  • Android 2.3 Gingerbread;
  • 3G cu viteze de download de până la 21 Mbps;
  • camera foto de 8 Megapixeli care filmează full HD - 1080p;
  • bateriea de 1.650 mAh și doar 8.5 mm grosime.

Singurul smartphone care va atenta la no. 1 pe zona de smartphone-uri va fi iPhone 5 ce urmează a avea prezentarea oficială în septembrie 2011.

îl puteți cumpăra de la evoMAG.ro la prețul de 2.299 lei, sau de la eMAG cu 2,419 (primiți TVA-ul înapoi! Card cadou de 468 Lei).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×