Samsung Galaxy S II a ajuns la 6 milioane unități vândute

1.927 ori
<b>Samsung Galaxy S II a ajuns la 6 milioane unități vândute</b>Samsung se pare că a reușit să creeze un adevărat hit cu sistem de operare mobil Android ajungând la peste 6 milioane de unități vândute. în urmă cu mai puțin de o lună vă vorbeam de cele 3 milioane de SGS II care s-au vândut și acum...

Samsung se pare că a reușit să creeze un adevărat hit cu sistem de operare mobil Android ajungând la peste 6 milioane de unități vândute. în urmă cu mai puțin de o lună vă vorbeam de cele 3 milioane de SGS II care s-au vândut și acum asistăm la dublarea cifrei de vânzări. Gândiți-vă că nu a ajuns a fi prezent pe piața americană - una dintre cele mai mature ca și consum de telefoane inteligente. Abia în august își va face intrarea în SUA.

Atuurile lui SGS II sunt:

  • ecranul SuperAMOLED Plus de 4.3 inch cu rezoluție 480x800 pixeli;
  • procesorul Exynos dual-core la 1.2 GHz, 1 GB RAM;
  • Android 2.3 Gingerbread;
  • 3G cu viteze de download de până la 21 Mbps;
  • camera foto de 8 Megapixeli care filmează full HD - 1080p;
  • bateriea de 1.650 mAh și doar 8.5 mm grosime.

Singurul smartphone care va atenta la no. 1 pe zona de smartphone-uri va fi iPhone 5 ce urmează a avea prezentarea oficială în septembrie 2011.

îl puteți cumpăra de la evoMAG.ro la prețul de 2.299 lei, sau de la eMAG cu 2,419 (primiți TVA-ul înapoi! Card cadou de 468 Lei).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×