HTC urmează modelul Apple; deschide magazine de retail sub brand propriu

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.576 ori
<b>HTC urmează modelul Apple; deschide magazine de retail sub brand propriu</b>După modelul magazinelor Apple, HTC a anunțat recent intenția de a deschide un lanț de magazine retail, reafirmând identitatea puternică a acestui brand taiwanez. HTC intenționează să deschidă inițial trei magazine, colaborând cu lanțurile de...

După modelul magazinelor Apple, HTC a anunțat recent intenția de a deschide un lanț de magazine retail, reafirmând identitatea puternică a acestui brand taiwanez.HTC intenționează să deschidă inițial trei magazine, colaborând cu lanțurile de retail și ajungând la 100 de astfel de filiale în viitor.

Avantajele acestei ramificări? în primul rând suportul tehnic localizat și posibilitatea publicului de a testa telefoane înainte de cumpărare și de a găsi accesorii cu mai mare ușurință. După ce HTC a devenit prima companie care a făcut Windows Mobile iubit de public prin interfața sa customizată, producătorul taiwanez a dat lovitura cu modelele sale Android.

Acum HTC își poartă cu mândrie laurii, având în palmares primul telefon 4G din SUA și primul model LTE prezentat în acest an la CES, Thunderbolt. Dacă firma se va implica și în producția de tablete rămâne de văzut, dar această inițiativă nu ar face decât să îi sporească faima.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×