Cum au evoluat telefoanele mobile - o animație simplistă (Video)

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 3.546 ori
<b>Cum au evoluat telefoanele mobile - o animație simplistă (Video)</b>Cum am ajuns de la un telefon portabil uriaș care necesita alimentare constantă la iPhone aflăm din clipul de mai jos. Pornim de la modele precum DynaTAC și ajungem la handseturile cu clapetă și mai nou la terminalele cu ecran touch, după cum ne...

Cum am ajuns de la un telefon portabil uriaș care necesita alimentare constantă la iPhone aflăm din clipul de mai jos. Pornim de la modele precum DynaTAC și ajungem la handseturile cu clapetă și mai nou la terminalele cu ecran touch, după cum ne este demonstrat în urmatorul clip destul de abstract:

Observați că se evită menționarea de producători de telefoane, deși am recunoscut un Motorola mai vechi, un Ericsson din seria T, un RAZR și un iPhone. Doar privind un astfel de clip realizăm cât de importantă este compania Motorola în istoria telefoanelor mobile.

Un clip puțin mai obiectiv și axat doar pe ultimii 11 ani de evoluție ne-ar dovedi și ce contribuție însemnată au avut HTC sau Samsung în schimbările cunoscute de terminale de-a lungul istoriei recente. Aceștia sunt 28 de ani de telefonie mobilă... oare cum vor arăta următorii 28?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×