Aplicația Facebook de pe Android primește o actualizare

Autor:  | Publicat în:  Facebook 2.803 ori
<b>Aplicația Facebook de pe Android primește o actualizare</b>împătimiți ai Facebook-ului, uniți-vă! A venit momentul pentru actualizarea aplicației voastre preferate de socializare pe handseturile Android. Facebook for Android ajunge la versiunea 1.5.1 prin acest upgrade al softului care vă permite să...

împătimiți ai Facebook-ului, uniți-vă! A venit momentul pentru actualizarea aplicației voastre preferate de socializare pe handseturile Android. Facebook for Android ajunge la versiunea 1.5.1 prin acest upgrade al softului care vă permite să rămâneți în contact cu persoanele apropiate oriunde v-ați afla.

Puteți chatui cu prietenii, vizualiza un News Feed, afla cele mai noi evenimente din zona în care va aflați și privi pozele foștilor colegi de școală, spre exemplu. Noul Facebook for Android suportă notificări push, doar pe terminalele Android 2.2 și versiuni ulterioare, iar printre funcțiile sale se mai numără Chat, Deals (oferte speciale pentru magazinele din zonă) și bug fix-uri.

Scanând codul QR de mai jos veți putea descărca aplicația gratuit, cu mențiunea că încă există plângeri că Facebook for Android nu a atins încă nivelul de performanță al variantei pentru iOS.

Aplicația Facebook de pe Android primește o actualizare

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×