HTC va Înregistra o creștere a vânzărilor cu 50% În trimestrul 2, conform analiștilor pieței telecom

1.219 ori
<b>HTC va Înregistra o creștere a vânzărilor cu 50% În trimestrul 2, conform analiștilor pieței telecom</b>HTC a primit vești bune de la analiști, care afirmă că producătorul taiwanez va beneficia de o creștere a vânzărilor cu până la 50% în trimestrul 2. Motivul creșterii este evident HTC One M8, dar și modele midrange precum HTC Desire 816....

HTC a primit vești bune de la analiști, care afirmă că producătorul taiwanez va beneficia de o creștere a vânzărilor cu până la 50% în trimestrul 2. Motivul creșterii este evident HTC One M8, dar și modele midrange precum HTC Desire 816.

într-o analiză publicată recent, KGI Investment afirmă că modelele de telefoane menționate mai sus vor duce la o creștere cu peste 40% de procente a vânzărilor HTC în perioada următoare. Cu această ocazie, HTC va obține profit pe trimestrul curent și își va micșora și pierderile. Chiar la ultima conferință cu investitorii din februarie HTC anticipa această evoluție a vânzărilor, după ce în primul trimetru a avut vânzări de 1.12 miliarde de dolari.

Astfel, primele luni ale lui 2014 au adus o scădere a vânzărilor în comparație cu trimestrul 4 din 2013, dar acum se pregătește o redresare. Deocamdată aflăm că HTC Desire 816 e foarte bine primit în China, cu milioane de precomenzi și comenzi, iar HTC One M8 a primit până acum numai review-uri pozitive și promite să fie un hit.

Cu peste 230 de operatori la nivel mondial cooptați pentru vânzarea lui One M8, el va fi cu siguranță un handset răspândit la nivel global.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×