Samsung Începe precomenzile la capacul de baterie cu Încărcare wireless pentru Galaxy S5

2.699 ori
<b>Samsung Începe precomenzile la capacul de baterie cu Încărcare wireless pentru Galaxy S5</b>Accesoriile unui handset sunt foarte importante, mai ales dacă aduc funcții noi telefonului. Este și cazul capacul spate pentru Galaxy S5 care îi oferă funcția de încărcare wireless și pe care îl vedeți mai jos. El a început să fie oferit în...

Accesoriile unui handset sunt foarte importante, mai ales dacă aduc funcții noi telefonului. Este și cazul capacul spate pentru Galaxy S5 care îi oferă funcția de încărcare wireless și pe care îl vedeți mai jos. El a început să fie oferit în regim de precomanda.

în ziua de azi vedem cum flagshipuri Nokia Lumia și chiar și unele modele Android din Asia vin cu încărcare fără fir, dar Samsung pare a fi ocolit această tehnologie până acum. Anul trecut a apărut de abia în vara un accesoriu similar pentru Galaxy S4, dar acum Samsung se mișcă mai rapid și lansează acum acest capac spate.

Precomenzile sunt disponibile acum, iar produsul costa mai puțin decât cel pentru Galaxy S4. Vara trecută plăteam 40 de dolari pentru el, dar capacul spate pentru Galaxy S5 costă 30 de dolari. Totuși va trebui să cumpărăm și o "placă" pentru încărcare, care costă 60 de dolari și e bazată pe standardul Qi. între timp Samsung oferă și o husă S View cu încărcare wireless, la prețul de 70 de dolari.

Linkuri de achiziție aici: albnegru și alb cu husă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×