HTC va lansa cel putin 3 noi "androizi" in 2009

1.289 ori
<b>HTC va lansa cel putin 3 noi "androizi" in 2009</b>HTC a anuntat recent ca va lansa cel putin 3 noi smartphone-uri dotate cu Google Android in 2009, sau cel putin asta declara CEO-ul companiei ieri. HTC este deja cel mai mare producator de smartphone-uri care folosesc OS-ul Windows Mobile, dar si prima...

HTC a anuntat recent ca va lansa cel putin 3 noi smartphone-uri dotate cu Google Android in 2009, sau cel putin asta declara CEO-ul companiei ieri.

HTC este deja cel mai mare producator de smartphone-uri care folosesc OS-ul Windows Mobile, dar si prima companie care a creat un handset bazat pe Android, lansat anul trecut. Aceasta initiativa i-a implicat si pe cei de la Google si T-Mobile, care au lansat modelul G1 in SUA. Producatorul taiwanez a anuntat un al doilea telefon Google luna trecuta, HTC Magic, cunoscut si drept G2, acesta urmand sa fie comercializat in Europa in exclusivitate prin Vodafone.

Creatorul primelor 2 Google Phones va mai pune in vanzare cel putin alte 2 astfel de modele in 2009, daca nu chiar 3. Va reamintim ca HTC a lucrat timp de 3 ani cu Google la software-ul Android, dar si la hardware-ul terminalului G1 (HTC Dream). Ramane de vazut daca noile handseturi Android vor renunta de asemenea la tastatura QWERTY, optand pentru cea virtuala, afisata pe ecranul touch, dupa modelul lui G2.

Via: [Pcworld.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×