Nokia Beta Labs prezinta calculatorul bazat pe scris de mana

2.366 ori
<b>Nokia Beta Labs prezinta calculatorul bazat pe scris de mana</b>Nokia Beta Labs prezinta o noua tehnologie bazata pe recunoasterea scrisului de mana, aceasta permitand calcularea expresiilor matematice scrise de mana pe un terminal Nokia cu touchscreen. Iata tehnologia in actiune in clipul urmator: Veti putea face...

Nokia Beta Labs prezinta o noua tehnologie bazata pe recunoasterea scrisului de mana, aceasta permitand calcularea expresiilor matematice scrise de mana pe un terminal Nokia cu touchscreen. Iata tehnologia in actiune in clipul urmator:

Veti putea face calcule matematice si pe pe un PC ce ruleaza Windows, pentru a testa solutia celor de la Nokia, iar in ce priveste compatibilitatea, softul functoneaza pe platforma S60, Maemo si Windows. Versiunea S60 este testata pe Nokia 5800 XpressMusic si ar trebui sa functioneze pe toate terminalele Nokia touch bazate pe S60 5th Edition.

Versiunea Maemo a fost testata pe tableturile N800 si N810, urmand sa functioneze pe orice Internet tablet Nokia ce ruleaza softul OS2008. In ce priveste versiunea de PC, aceasta a fost testata pe XP SP2 si Vista, urmand sa ruleze pe PC-urile compatibile cu aceste sisteme de operare, fara vreo cerinta speciala de hardware.

Via: [Betalabs.nokia.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×