HTC va lansa mai multe telefoane în a doua parte a anului; Nu se știe însă dacă primim și un flagship

899 ori
<b>HTC va lansa mai multe telefoane în a doua parte a anului; Nu se știe însă dacă primim și un flagship</b>După o lungă perioadă de timp în care cei de la HTC nu au mai mișcat pe piața smartphone, ieri aceștia au anunțat două noi terminale și anume HTC Desire 19+, respectiv HTC U19e - produse despre care v-am vorbit

După o lungă perioadă de timp în care cei de la HTC nu au mai mișcat pe piața smartphone, ieri aceștia au anunțat două noi terminale și anume HTC Desire 19+, respectiv HTC U19e - produse despre care v-am vorbit într-un articol dedicat aici. Lansarea dispozitivelor vine după zvonuri ce indicau o posibilă licențiere a brandului către companii din India pentru producția de smartphone-uri și nu știm exact în ce stadiu au ajuns discuțiile.

Ce știm este că firma taiwaneză ne pregătește mai multe telefoane în perioada următoare, vestea de față fiind confirmată de către Chen Baiyu, manager general HTC China. În cadrul unui interviu acesta a declarat că în partea a 2-a a anului vor sosi mai multe smartphone-uri, dar nu și dacă printre acestea se va număra un flagship.

Sunt mari șanse ca HTC să evite lansarea unui asemenea flagship, asta pe fondul pieței high-end de smartphone-uri care înregistrează un impas datorită cererii scăzute din partea publicului. Un flagship ar însemna pentru taiwanezii investiții mari în procesul de dezvoltare și s-ar ajunge la un preț uriaș de comercializare, situație în care nici vânzările nu vor fi asigurate.

Astfel, s-ar putea merge pe ruta de modele mid-range și entry-level precum cele lansate ieri pe piață. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×