HTC va lansa primele telefoane Windows Phone 7 in octombrie, avem confirmarea!

1.476 ori
<b>HTC va lansa primele telefoane Windows Phone 7 in octombrie, avem confirmarea!</b>Un director regional HTC a confirmat recent pentru gulfnews ca producatorul taiwanez va lansa primele smartphone-uri Windows Phone 7 luna viitoare. Nu e foarte clar inca daca acest director vorbea despre zona Africii de Nord sau Estul Mijlociu, unde...

Un director regional HTC a confirmat recent pentru gulfnews ca producatorul taiwanez va lansa primele smartphone-uri Windows Phone 7 luna viitoare. Nu e foarte clar inca daca acest director vorbea despre zona Africii de Nord sau Estul Mijlociu, unde activeaza el sau despre piata globala, dar oricum vestile sunt bune.

In plus, o astfel de lansare se potriveste cu ultimele scapari de terminale WP7 depistate pe web recent purtand branding HTC. Acelasi director a mai afirmat ca HTC va lansa in jur de 5 modele Windows Phone 7 pana la finalul anului, desi ramane de vazut daca acest numar va fi respectat, avand in vedere faptul ca ar trebui sa mai vedem si terminale Android 3.0 si Android 2.2 produse de aceeasi companie.

Cum ramane si cu modelele ce ruleaza Brew MP sau eventual alte OS-uri? Oare de care parte vom vedea vanzari mai mari: handseturile cu WP7 sau cele dotate cu Android? Sectiunea "Comentarii" va asteapta cu pareri!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×