HTC va lansa un nou telefon, de data asta fara Windows Mobile

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.717 ori
<b>HTC va lansa un nou telefon, de data asta fara Windows Mobile</b>Conform unui oficial al operatorului Telstra, HTC va lansa un nou telefon cu display touch, care va concura direct cu iPhone si noul Palm Pre. Vestea vine de direct de la CES 2009, iar noul handset a fost anuntat drept unul "mai bun si mai functional"....

Conform unui oficial al operatorului Telstra, HTC va lansa un nou telefon cu display touch, care va concura direct cu iPhone si noul Palm Pre. Vestea vine de direct de la CES 2009, iar noul handset a fost anuntat drept unul "mai bun si mai functional".

Noul telefon a fost dezvoltat folosind o combinatie dintre OS-ul Google Android si software bazat pe Linux si creat de catre HTC. Ecranul sau va fi mai mare decat display-urile prezente pe actualele terminale ale companiei. Oficialii HTC au refuzat sa comenteze in legatura cu afirmatiile celor de la Telstra despre noul telefon, multumindu-se sa afirme ca-l vom vedea pe piata in cel de-al doilea trimestru al acestui an.

Sa fie vorba de un Touch HD dotat cu Android? Sau poate urmasul lui G1, mult-asteptatul G2 va deveni realitate, dupa ce ne-a onorat cu prezenta sub forma a 2 concepte foarte promitatoare. Mai multe informatii luna viitoare, cand va debuta showul Mobile World Congress 2009, organizat la Barcelona.

Sursa: Wmpoweruser.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×