IcePhone, telefonul pentru urgente, prezentat la CES 2009

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.169 ori
<b>IcePhone, telefonul pentru urgente, prezentat la CES 2009</b>Handsetul IcePhone a aparut pentru prima oara pe Internet in luna noiembrie, uimind publicul cu dotarile sale si butonul pentru situatii de urgenta cu care soseste. Acum iata-l prezentat la CES 2009 si disponibil pentru experiente hands on. IcePhone va...

Handsetul IcePhone a aparut pentru prima oara pe Internet in luna noiembrie, uimind publicul cu dotarile sale si butonul pentru situatii de urgenta cu care soseste. Acum iata-l prezentat la CES 2009 si disponibil pentru experiente hands on.

IcePhone va sosi pe piata in cel de-al doilea trimestru al acestui an si va reamintim ca acest terminal este dotat cu o tastatura full QWERTY, display TFT touchscreen de 3 inchi, cu rezolutie de 240 x 400 pixeli, slot pentru carduri microSD si 2 locasuri pentru cartele SIM. In plus, telefonul dispune si de un sistem de control special pentru jocuri, de 128 MB RAM si 256 MB ROM.

La baza lui IcePhone sta un procesor Freescale iMX31 de 532 MHz, iar printre specificatiile sale se mai numara si un GPS, o camera pentru videoconvorbiri si o baterie Li-ion de 1250 mAh, care rezista pana la 3 zile in standby si 5 ore in mod convorbire. Camera handsetului este dotata cu un senzor de 3.1 megapixeli, autofocus, blitz LED si suport pentru inregistrare video.

Sursa: Gadgetzone.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×