HTC Smart2 isi face aparitia intr-o imagine editata de fani

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.129 ori
<b>HTC Smart2 isi face aparitia intr-o imagine editata de fani</b>HTC Smart2 a fost recent descoperit pe web intr-o imagine care apartine fanilor brandului de smartphone-uri taiwaneze. Acesta va fi al doilea model HTC bazat pe platforma Brew, iar dotarile sale vor include suport WiFi si suita Office. Acestea din urma...

HTC Smart2 a fost recent descoperit pe web intr-o imagine care apartine fanilor brandului de smartphone-uri taiwaneze. Acesta va fi al doilea model HTC bazat pe platforma Brew, iar dotarile sale vor include suport WiFi si suita Office. Acestea din urma lipsesc de pe modelul original Smart.

Aflam ca Smart2 va costa in jur de 210 dolari si va fi lansat in India intai, urmand apoi sa debuteze in Europa si SUA. Va mai exista un nou terminal HTC, aparent inrudit cu acesta si cunoscut sub numele de Speedy. El va debuta in SUA prin operatorul Sprint, va rula Android 2.2 Froyo si va fi dotat cu o tastatura QWERTY, display de 3.5 inchi, cu rezolutie de 320 x 480 pixeli si o camera de 5 megapixeli cu blitz.

De asemenea, HTC Speedy va folosi un procesor de 800 MHz, se va baza pe interfata HTC Sense, dar ramane ca toate aceste informatii sa se dovedeasca mai mult decat zvonuri.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×