HTC Vigor sosește În SUA sub numele Rezound, vine cu ecran HD

1.380 ori
<b>HTC Vigor sosește În SUA sub numele Rezound, vine cu ecran HD</b>Dacă mai toate modelele HTC care erau zvonuri au devenit realitate, unul dintre ele se incapataneaza să rămână misterios. Este vorba despre HTC Vigor, unul dintre primele telefoane cu ecran 720p de pe piață, afirma speculațiile. &nbsp; Același...

Dacă mai toate modelele HTC care erau zvonuri au devenit realitate, unul dintre ele se incapataneaza să rămână misterios. Este vorba despre HTC Vigor, unul dintre primele telefoane cu ecran 720p de pe piață, afirma speculațiile.

Același operator Verizon care ne-a oferit din greșeală informații despre Samsung Galaxy Nexus are și detalii despre HTC Vigor. Cum? Ei bine, o imagine cu device-ul a ajuns pe web, aceasta fiind o parte din inventarul online Verizon. Acolo, produsul este menționat drept HTC Rezound, iar Droid-life afirma că sursele sale de încredere au confirmat acest nume și că el va fi păstrat și la sosirea pe piață.

Restul dotărilor rămân la fel cum le-am lăsat la ultimul zvon: procesor dual core de 1.5 GHz, display full 720p HD și conectivitate LTE. întrebarea care se pune aici este care va fi dată de lansare, iar prețul nu prea contează in acest moment, deoarece el va fi cu siguranță mare, așa cum se întâmplă mereu cu "primul telefon dotat cu... ceva anume".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×