HTC Ville C, un One S mai ieftin și cu câteva dotări lipsă

1.056 ori
<b>HTC Ville C, un One S mai ieftin și cu câteva dotări lipsă</b>în afară de HTC Desire C, anunțat oficial ieri, se pare că vom mai primi un "C" și anume HTC Ville C, o variantă mai ieftină de HTC One S. Cum Ville este un nume de cod, cel mai probabil modelul se va numi la sosirea sa HTC One C., iar existența...

în afară de HTC Desire C, anunțat oficial ieri, se pare că vom mai primi un "C" și anume HTC Ville C, o variantă mai ieftină de HTC One S. Cum Ville este un nume de cod, cel mai probabil modelul se va numi la sosirea sa HTC One C., iar existența sa a fost confirmată de către cei de la Brief Mobile, printr-un pont de la un cititor.

HTC Ville C este practic un One S cu display AMOLED qHD De 4.3 inch, 16 GB memorie internă, 1 GB RAM, dar care înlocuiește procesorul Snapdragon S4 cu unul S3 dual core de anul trecut. E vorba de MSM8260 și dacă vi se pare bizară frecvența de 1.7 GHz, aceasta a fost confirmată a fi o greșeală de scriere. Ville C vine și cu camera de 8 MP de pe One X, o cameră frontală VGA și o carcasă standard din aluminiu fără tratamentul micro arc oxidation și stratul ceramic.

Nu avem încă o dată de lansare pentru acest model, dar dacă el va evolua la fel de rapid de la stadiul de zvon la produs real ca și HTC Desire C, atunci în maxim o lună-două îl avem pe piață. Bănuiesc că următoarea mutare ar fi un HTC Incredible C? Sau poate un nou telefon 3D de la HTC, care să spele păcatele lui EVO 3D?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×