Kyocera Urbano Progresso, primul telefon care transformă sunetul În vibrații care trec prin os

Autor:  | Publicat în:  Kyocera 1.225 ori
<b>Kyocera Urbano Progresso, primul telefon care transformă sunetul În vibrații care trec prin os</b>La începutul acestui an, în cadrul CES 2012 se vorbea despre o idee foarte interesantă și anume cea a trecerii sunetului prin materiale textile și os sub formă de vibrații. Această tehnologie a fost dezvoltată de către Kyocera și ajunge acum pe...

La începutul acestui an, în cadrul CES 2012 se vorbea despre o idee foarte interesantă și anume cea a trecerii sunetului prin materiale textile și os sub formă de vibrații. Această tehnologie a fost dezvoltată de către Kyocera și ajunge acum pe un telefon Android: Kyocera Urbano Progresso.

Acesta este un telefon FĂRĂ difuzorpentru convorbiri, bazându-se în locul acestuia pe transmiterea sunetului sub formă de vibrații imperceptibile. Atunci când țineți telefonul aproape de craniu, vibrațiile sunt recepționate de urechea internă și decodate drept sunet. Tehnologia permite sunetului să treacă sub formă de vibrații prin haine, pălării și chiar și prin căști. Evident, japonezii sunt primii care beneficiază de acest avans tehnologic și aștept cu nerăbdare ca el să pătrundă și în Europa.

Avantajul aici este, printre altele, faptul că puteți păstra o convorbire cu adevărat intimă, astfel că nimeni nu va mai auzi ce auziți voi. în plus, veți putea auzi astfel persoană cu care vorbiți chiar și într-o încăpere gălăgioasă. în ce privește telefonul, Kyocera Urbano Progresso este un terminal Ice Cream Sandwich, cu display WVGA de 4 inch AMOLED, camera de 8.1 megapixeli și un procesor Snapdragon MSM8655 de 1.4 GHz. Telefonul va fi rebranduit Smart Sonic Receiver, aparent.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×