Sterne Agee: Apple reduce previziunile pentru iPhone 4S și crește comenzile la noul iPad

Autor:  | Publicat în:  Apple 897 ori
<b>Sterne Agee: Apple reduce previziunile pentru iPhone 4S și crește comenzile la noul iPad</b>S-a făcut o predicție pentru evoluția a două produse Apple de către Shaw Wu de la o firmă de analiză de pe Wall-Street - Sterne Age. Acolo se spune că Apple a redus comenzile de iPhone cu 20 - 25% și că noul iPad va fi vândut mai bine și mai...

S-a făcut o predicție pentru evoluția a două produse Apple de către Shaw Wu de la o firmă de analiză de pe Wall-Street - Sterne Age. Acolo se spune că Apple a redus comenzile de iPhone cu 20 - 25% și că noul iPad va fi vândut mai bine și mai ales că acum au scăpat cu problemele legate de ecranul cu retina display care nu putea fi furnizat într-un numă așa mare.

Face o estimare legată de vânzările iPhone și spune că se va coborî de la 35.1 milioane în primul trimestru din 2012 la 26 - 28 milioane. Au mai fost oferite și alte previziuni, iar acolo se vorbea de 30 - 31 milioane de unități.

iPad este văzut a fi poziționat mai bine, iar analistul Sterne Agee spune că s-ar crește până la 15 milioane unități.

Observați cum iPhone 4S începe să-și spună vârsta în lupta cu telefoanele quad-core Android în genul HTC One X și Samsung Galaxy S III. Ultimul este așteptat să debuteze din 29 mai în Europa. Ar fi cazul ca Apple să urgenteze lansarea noului iPhone.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×