HTC Ville rulează Android 4.0 cu HTC Sense 4.0 și bate iPhone! Iată la ce capitol!

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.829 ori
<b>HTC Ville rulează Android 4.0 cu HTC Sense 4.0 și bate iPhone! Iată la ce capitol!</b>Ca să vă scap din start de presiunea detaliului din titlu, aflați că misteriosul HTC Ville bate iPhone la capitolul grosime, fiind mai subțire decât handsetul Apple. Ce avem aici este un nou-venit cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich la bord și o...

Ca să vă scap din start de presiunea detaliului din titlu, aflați că misteriosul HTC Ville bate iPhone la capitolul grosime, fiind mai subțire decât handsetul Apple. Ce avem aici este un nou-venit cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich la bord și o nouă interfața HTC, varianta Sense 4.0.

Terminalul are doar numele de cod Ville deocamdată și ar putea sosi în aprilie, fiind printre primele modele HTC cu noul Android la bord. Se pare că HTC Ville va fi anunțat oficial în cadrul Mobile World Congress, împreună cu HTC Edge, un telefon quad core despre care s-a vorbit mult în ultimele zile. Printre dotările aparente ale lui Ville se numara un display qHD Super AMOLED de 4.3 inchi și un procesor Snapdragon Series 4 dual core de 1.5GHz.

Noul smartphone va incorpora și o cameră de 8 megapixeli cu bliț, suport pentru captura video 1080p și îi va lipsi suportul NFC, din cauza ramei metalice a carcasei. în ce privește grosimea, telefonul vă cobora sub bariera de 8 mm, apropiindu-se periculos de cea de 7.1 mm a lui Motorola Droid RAZR. în cele din urmă mai aflați că acesta va fi un terminal HSPA+ și că va sosi la pachet cu perechea de căști Beats care a devenit deja standard pe HTC-uri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×