Secrete din iOS 5! Modul panorama de captură foto deblocat de hackeri

1.583 ori
<b>Secrete din iOS 5! Modul panorama de captură foto deblocat de hackeri</b>Mai țineți minte când iPhone 3GS a a fost hackuit și s-a descoperit că el suporta de fapt playback 1080p, dar Apple a blocat această funcție? Ei bine și în iOS 5 mai găsim astfel de easter egg-uri, precum modul de captură foto panorama,...

Mai țineți minte când iPhone 3GS a a fost hackuit și s-a descoperit că el suporta de fapt playback 1080p, dar Apple a blocat această funcție? Ei bine și în iOS 5 mai găsim astfel de easter egg-uri, precum modul de captură foto panorama, deblocat recent de către hackerul Conrad Kramer.

Cunoscut și drept Conradev, hackerul a setat "EnableFirebreak" pe "Yes" într-un fișier care se ocupă cu setările din iOS. Mai există și posibilitatea de a folosi soluția hackerului Grant Paul, disponibilă în Cydia și care oferă acces la Firebreak modificat direct. Acest Firebreak va permite să realizați fotografii panoramice direct din interfața iOS.

Să ne așteptăm oare ca pe viitorul iOS Apple să activeze această funcție oficial, sau se va întâmpla ca la playback-ul HD pe iPhone 3GS? Acesta nu a fost activat, deoarece consuma prea multă baterie, iar telefonul se încingea prea rău.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×