HTC Zoe În acțiune la Mobilissimo.ro: un periplu În București devine artă cu Zoe (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.806 ori
<b>HTC Zoe În acțiune la Mobilissimo.ro: un periplu În București devine artă cu Zoe (Video)</b>După cum știți deja, avem în teste telefonul HTC One, văzut de mulți drept handsetul acestui an și pe bună dreptate, deoarece este un super smartphone. Redactorul Mobilissimo.ro Alex a purces alaltaieri la un periplu prin București, realizând...

După cum știți deja, avem în teste telefonul HTC One, văzut de mulți drept handsetul acestui an și pe bună dreptate, deoarece este un super smartphone. Redactorul Mobilissimo.ro Alex a purces alaltaieri la un periplu prin București, realizând fotografii și clipuri cu camera de 4 ultrapixeli a lui HTC One.

Evident, Zoe a intrat în funcțiune și a creat ad hoc un colaj din imagini și clipuri inedite, ba chiar și din câteva momente de making of, atunci când Alex își pregătea camera sau o lăsă în jos. Rolul lui HTC Zoe este de a realiza o captură de 3.6 secunde video HD plus 20 de fotografii la 6 FPS. Pozele și filmarea pornesc cu 0.6 secunde înainte că degetul tău să apese butonul de shutter.

și aceasta e doar una dintre calitățile lui HTC One, care a realizat și fotografii luminoase, s-a descurcat bine la capitolul zoom și asta fără a reduce calitatea imaginii. Avem și sample-uri de poze cu HDR și urmează să filmăm cu HTC One și la un concert, deci rămâneți pe Mobilissimo.ro deoarece venim nu cu zeci, ci cu sute de mostre! în clipul de aici puteți vedea puncte de reper în București, precum Teatrul Național, hotelul Intercontinental, sediul CEC, magazinul unirea sau clădirea Universității București.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×