Super interviu cu Stephen Elop: elegant cu privire la rivalitatea cu iPhone, indicii cu privire la Nokia Lumia 928

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.150 ori
<b>Super interviu cu Stephen Elop: elegant cu privire la rivalitatea cu iPhone, indicii cu privire la Nokia Lumia 928</b>Stephen Elop, CEO Nokia a avut recent parte de un interviu foarte interesant, amuzant și activ, în special datorită gazdei talk show-ului la care se afla. Interviul a avut loc în Finlanda, la un post local de televiziune și cu această ocazie am...

Stephen Elop, CEO Nokia a avut recent parte de un interviu foarte interesant, amuzant și activ, în special datorită gazdei talk show-ului la care se afla. Interviul a avut loc în Finlanda, la un post local de televiziune și cu această ocazie am aflat mai multe despre starea Nokia și despre viața personală a CEO-ului.

Elop are 5 copii, printre care și 3 fiice triplete și am aflat că acest om a călătorit foarte mult în 2013, nu mai puțin de 200.000 de km de pe 1 ianuarie și până la data interviului. Oficialul se trezește la ora 4 în fiecare dimineață și se culcă la 9-10. Cea mai interesantă parte a interviului a fost atunci când gazda l-a tot presat pe Elop să explice ce e cu telefonul Nokia Lumia 928, care a apărut într-un ziar local. Elop a râs și a afirmat că Nokia nu a anunțat acest telefon.

Apoi persoana care îl intervieva a scos din buzunar un iPhone și a afirmat că vrea să își schimbe telefonul cu un Nokia, mai bine zis Lumia 928. CEO-ul Nokia a luat iPhone-ul și l-a pus undeva departe pe masă afirmând că "a dispărut". întreaga scenă a părut amuzantă și apreciem eleganta acestui oficial. Indirect, dacă urmăriți interviul de aici, Stephen Elop a confirmat că există acest telefon, dar foarte voalat. Să fie vorba de noul Lumia cu camera Pureview?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×