Super interviu cu Stephen Elop: elegant cu privire la rivalitatea cu iPhone, indicii cu privire la Nokia Lumia 928

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.143 ori
<b>Super interviu cu Stephen Elop: elegant cu privire la rivalitatea cu iPhone, indicii cu privire la Nokia Lumia 928</b>Stephen Elop, CEO Nokia a avut recent parte de un interviu foarte interesant, amuzant și activ, în special datorită gazdei talk show-ului la care se afla. Interviul a avut loc în Finlanda, la un post local de televiziune și cu această ocazie am...

Stephen Elop, CEO Nokia a avut recent parte de un interviu foarte interesant, amuzant și activ, în special datorită gazdei talk show-ului la care se afla. Interviul a avut loc în Finlanda, la un post local de televiziune și cu această ocazie am aflat mai multe despre starea Nokia și despre viața personală a CEO-ului.

Elop are 5 copii, printre care și 3 fiice triplete și am aflat că acest om a călătorit foarte mult în 2013, nu mai puțin de 200.000 de km de pe 1 ianuarie și până la data interviului. Oficialul se trezește la ora 4 în fiecare dimineață și se culcă la 9-10. Cea mai interesantă parte a interviului a fost atunci când gazda l-a tot presat pe Elop să explice ce e cu telefonul Nokia Lumia 928, care a apărut într-un ziar local. Elop a râs și a afirmat că Nokia nu a anunțat acest telefon.

Apoi persoana care îl intervieva a scos din buzunar un iPhone și a afirmat că vrea să își schimbe telefonul cu un Nokia, mai bine zis Lumia 928. CEO-ul Nokia a luat iPhone-ul și l-a pus undeva departe pe masă afirmând că "a dispărut". întreaga scenă a părut amuzantă și apreciem eleganta acestui oficial. Indirect, dacă urmăriți interviul de aici, Stephen Elop a confirmat că există acest telefon, dar foarte voalat. Să fie vorba de noul Lumia cu camera Pureview?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×