Huawei a crescut impresionant ca venituri în primele 3 trimestre, în ciuda interdicţiilor SUA; Avem cifre!

1.222 ori
<b>Huawei a crescut impresionant ca venituri în primele 3 trimestre, în ciuda interdicţiilor SUA; Avem cifre!</b>Huawei dezvăluie rezultatele sale financiare pe primele 3 trimestre ale acestui an şi se pare că lucrurile au mers chiar bine, inclusiv în ultimele 3 luni. Aflăm că Huawei a generat venituri de 86 de miliarde de dolari în primele

Huawei dezvăluie rezultatele sale financiare pe primele 3 trimestre ale acestui an şi se pare că lucrurile au mers chiar bine, inclusiv în ultimele 3 luni. Aflăm că Huawei a generat venituri de 86 de miliarde de dolari în primele 3 trimestre, o creştere de 24.4% faţă de 2018.

Cel mai mare furnizor de echipamente telecom de pe glob a avut creştere şi în trimestrul 3, cu 26.7% faţă de anul trecut. A ajuns la 29.6 miliarde de dolari în intervalul iulie - septembrie, în ciuda interdicţiilor, zvonurilor negative şi problemelor cu aplicaţiile Google. Cât despre performanța financiară pe parcursul lui 2019, profitul net a fost de 8.7%.

Trebuie subliniat şi că Huawei a crescut mai rapid ca venituri în acest an decât în 2018. Primul trimestru a început chiar furtunos, cu o creştere de 39%. Sunt şi semne că Trump ar da înapoi şi ar permite companiilor americane să colaboreze cu Huawei din nou. În plus, Google ar putea da voie celor de la Huawei să folosească din nou aplicaţiile sale pe Android.

În vreme ce presa tot scria de problemele Huawei cu telefoanele, chinezii vindeau liniştiţi multe milioane de telefoane în Asia, dar şi echipamente 5G pe tot globul. Practic scandalul cu SUA a fost doar o mică piedică în calea unei ascensiuni mai rapide, iar recent fondatorul Huawei Ren Zhengfei a declarat că Huawei va recupera ce a pierdut din cauza interdicţiei în 2-3 ani.

Sancţiunile SUA ar putea tăia veniturile Huawei cu aproximativ 30 de miliarde de dolari în următorii 2 ani. Vânzările vor rămâne stagnante la 100 de miliarde de dolari în 2019 şi 2020, a prezis acelaşi oficial. Ca idee, smartphone-urile reprezintă peste jumătate de venituri. Huawei a avut livrările globale de telefoane în creştere cu 26% în primele 3 trimestre, ceea ce sună uimitor.

Huawei mai are şi 60 de contracte comerciale 5G bifate la nivel global. Practic nu trebuie să ne facem grijă pentru chinezi, în ciuda atacurilor SUA.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×