Huawei a lansat un site anti fake news, axat strict pe embargoul impus de SUA, problemele cu Android

Autor:  | Publicat în:  Huawei 2.038 ori
<b>Huawei a lansat un site anti fake news, axat strict pe embargoul impus de SUA, problemele cu Android</b>Urmând modelul americanilor, Huawei a lansat un site anti fake news huaweiantwortet.de, pentru a clarifica pentru public şi utilizatori care e situaţia reală cu embargoul impus de SUA. Site-ul respectiv vine sub sloganul Huawei Response şi a deb

Urmând modelul americanilor, Huawei a lansat un site anti fake news huaweiantwortet.de, pentru a clarifica pentru public şi utilizatori care e situaţia reală cu embargoul impus de SUA. Site-ul respectiv vine sub sloganul Huawei Response şi a debutat în Germania.

În ultima vreme am tot auzit ştiri şi zvonuri alarmiste legate de Huawei, deci un astfel de site este o idee bună. Incertitudinea care pluteşte asupra companiei are efect asupra vânzărilor, iar Germania este una dintre cele mai importante pieţe din Europa pentru companie. Din ce am înţeles Huawei avea acolo 26% din vânzările de telefoane din prima jumătate a lunii mai, iar spre final de lună de abia mai genera 6%.

Producătorul de echipamente telecom şi telefoane oferă pe acel website toate răspunsurile şi informaţiile de care aţi putea avea nevoie. Explică ce efecte are embargoul SUA, ce parteneri a pierdut şi cum va continua de aici încolo. Telefoanele care au fost cumpărate sau lansate până la data trecerii pe lista neagră vor continua să funcţioneze fără probleme.

Din ce am înţeles acest site a apărut mai ales pentru că foarte multă lume a auzit că Whatsapp, Instagram şi Facebook Messenger nu vor mai funcţiona pe telefoanele companiei şi Huawei a vrut să clarifice asta. Dacă mă întrebaţi pe mine cantitatea de informaţie e cam mică şi ar trebui extins acest site, inclusiv la nivel global.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×