Huawei pune la treabă modemul 5G de pe pliabilul Mate X; Iată ce viteze au fost atinse

1.124 ori
<b>Huawei pune la treabă modemul 5G de pe pliabilul Mate X; Iată ce viteze au fost atinse</b>În vreme ce veștile despre lansarea comercială a pliabilului Samsung Galaxy Fold lipsesc complet din presa online, iată că pe de altă parte rivalul Huawei Mate X este aproape gata de debut. Aflăm că lansarea sa pe piața din China

În vreme ce veștile despre lansarea comercială a pliabilului Samsung Galaxy Fold lipsesc complet din presa online, iată că pe de altă parte rivalul Huawei Mate X este aproape gata de debut. Aflăm că lansarea sa pe piața din China va avea loc chiar în această lună și că prețul său va fi de sub 2200 euro, suma pe care compania chineză o va practica în alte regiuni, printre care și Europa de altfel.

Huawei Mate X

Revenind la știrea de astăzi, descoperim că președintele departamentului smartphone Huawei și anume He Gang, a experimentat de curând avantajele unei conexiuni 5G în cadrul Institutului de Research din Shanghai. Folosind un Huawei Mate X s-au atins viteze de peste 1 Gbps la download, asta în laborator.

Pe de altă parte la upload lucrurile nu stau pe atât de bine, fotografia de mai sus dezvăluind o viteză de doar 96.4 Mbps. În altă ordine de idei vă reamintim că Huawei Mate X folosește un singur ecran pliabil cu diagonală de 8 inch și rezoluție de 2480 x 2200 pixeli, ecran ce se pliază în exterior.

Are procesor Kirin 980, 8 GB RAM, 512 GB stocare și o baterie de 4500 mAh. Device-ul este listat și în România prin intermediul QuickMobile.ro, retailer care precizează că startul precomenzilor se va da pe 1 august.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×