Sony Xperia Z2 ar putea fi dezvăluit la Mobile World Congress 2014

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.201 ori
<b>Sony Xperia Z2 ar putea fi dezvăluit la Mobile World Congress 2014</b>Deși în anii precedenți, CES era locul unde cei de la Sony își prezentau noile flagship-uri, se pare că anul acesta nu s-a mai întâmplat așa. Cu toate acestea, potrivit unor zvonuri, succesorul lui Xperia Z1 va fi lansat luna viitoare la MWC...

Deși în anii precedenți, CES era locul unde cei de la Sony își prezentau noile flagship-uri, se pare că anul acesta nu s-a mai întâmplat așa. Cu toate acestea, potrivit unor zvonuri, succesorul lui Xperia Z1 va fi lansat luna viitoare la MWC 2014.

Sony Xperia Z2 ar putea veni cu un display de 5.2 inch, un procesor Snapdragon MSM8974AB, 3 GB RAM și o cameră foto de 20.7 megapixeli, similară cu cea întâlnită pe Sony Xperia Z1. De asemenea, acest flagship ar putea integra de o baterie de 3.200 mAh și Android 4.4 KitKat.

Știind istoria Sony, ne așteptăm ca și acest device să beneficieze de certificare IP58 de rezistență la apă și praf. Până la debutul show-ului MWC 2014 sperăm să aflăm mai multe detalii despre Xperia Z2, și poate chiar și câteva randări pentru presă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×