Huawei ar putea lansa o nouă versiune a lui Ascend P7 ce va veni cu display din safir

Autor:  | Publicat în:  Huawei 808 ori
<b>Huawei ar putea lansa o nouă versiune a lui Ascend P7 ce va veni cu display din safir</b>CEO-ul Huawei, Yu Chengdong a dezvăluit în cadrul unui interviu recent,&nbsp;că firma pe care o conduce, are în lucru un model Huawei Ascend P7 ce dispunea de un panou din sticlă de safir, material premium despre care se speculează că va ajunge și...

CEO-ul Huawei, Yu Chengdong a dezvăluit în cadrul unui interviu recent, că firma pe care o conduce, are în lucru un model Huawei Ascend P7 ce dispunea de un panou din sticlă de safir, material premium despre care se speculează că va ajunge și pe noua generație Apple iPhone.

Deși afișarea acestui device în public ne-ar putea da de înțeles că Huawei are de gând să lanseze curând o așa-numită versiune premium pentru Ascend P7, s-ar putea ca totuși versiunea cu pricina să nu fie altceva decât un prototip, compania testând la momentul actual sticla de safir pentru un eventual terminal de top.

Aflăm că Huawei are de gând ca în viitor să se transforme într-un brand premium, modelele de telefoane low-end fiind ceva de domeniul trecutului. Astfel, ne putem aștepta ca Huawei să ne impresioneze cu modele flagship care mai de care mai uimitoare, cum ar și fi în cazul unui Ascend P7 cu display din safir.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×