Invitația de presă pentru conferința Sony din cadrul IFA 2014 ajunge pe web

Autor:  | Publicat în:  Sony 730 ori
<b>Invitația de presă pentru conferința Sony din cadrul IFA 2014 ajunge pe web</b>Așa cum în fiecare an se întâmplă, luna septembrie este marcată de evenimentul IFA 2014 din Berlin, locație unde urmează să debuteze cele mai interesante device-uri inteligente pregătite de-a lungul anului. Astăzi, invitația de presă pentru...

Așa cum în fiecare an se întâmplă, luna septembrie este marcată de evenimentul IFA 2014 din Berlin, locație unde urmează să debuteze cele mai interesante device-uri inteligente pregătite de-a lungul anului. Astăzi, invitația de presă pentru conferința Sony de la IFA tocmai a ajuns pe web, modalitate prin care aflăm ce ni se pregătește.

Din câte putem vedea în imaginea de mai sus, Sony este pregătită să ne uimească cu un nou televizor Smart, posibil unul 4K Ultra HD, cât și cu un nou smartphone numit Xperia Z3. De asemenea, în invitație observăm și un gadget de tip cameră foto ce va putea fi atașat smartphone-urilor (probabil Sony QX30, despre care v-am relatat aici).

Printre posibilele specificații ale lui Sony Xperia Z3 am putea regăsi un senzor de nouă generație de 20.7 megapixeli, 3 GB memorie RAM, un procesor quad-core și un display de peste 5 inch care ar putea oferi o rezoluție Quad HD. Aflați că evenimentul Sony este programat pentru data de 3 septembrie la ora 17:15 (ora României).

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×