Nokia ascunde un telefon misterios în noul său mesaj video inspirațional cu privire la viitor (Video)

1.760 ori
<b>Nokia ascunde un telefon misterios în noul său mesaj video inspirațional cu privire la viitor (Video)</b>Nokia a realizat un clip promoţional pentru direcţia sa viitoare şi ambiţiile sale, iar dacă vă uitaţi cu atenţie la acest video veţi descoperi şi &nbsp;prezenţa tare interesantă a unui telefon mobil misterios. &Icirc;l regăsiţi &icirc;n...

Nokia a realizat un clip promoţional pentru direcţia sa viitoare şi ambiţiile sale, iar dacă vă uitaţi cu atenţie la acest video veţi descoperi şi  prezenţa tare interesantă a unui telefon mobil misterios. Îl regăsiţi în capturile din acest articol.

În clip se vede şi camera OZO, dar şi tableta Nokia N1 (sau poate un alt model, având în vedere dimensiunile sale). La minutul 1:23 două fete zâmbesc şi fac un selfie cu un telefon misterios, de culoare albă. Handsetul are camera ieşită în relief, un corp glossy ce pare fabricat din plastic şi nu poartă vreun branding. Nu ii vedem zona frontala si nici nu ne dam seama daca are butoane laterale sau nu.

Nokia 2016

Tableta aceea în schimb pare mai mare decât un model de 7.9 inch şi aduce cu un iPad, ca şi primul Nokia N1 de altfel. Vă reamintesc că în ultima vreme am văzut multe scăpări de produse Nokia anulate sau nelansate, inclusiv un smartwatch. Am văzut şi un telefon misterios recent, care aduce cu HTC One A9 şi ar fi tot al companiei finlandeze, dar el nu seamănă cu cel din clip.

Nokia ascunde un telefon misterios în noul său mesaj video inspirațional cu privire la viitor (Video)

În trimestrul 4 obligaţiile Nokia faţă de Microsoft încetează şi vor putea produce terminale mobile din nou, dar pregătirile par să fi început deja. Să fie acesta primul lor flagship?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×