Huawei Ascend D Quad impresionează În primele teste de benchmark

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.162 ori
<b>Huawei Ascend D Quad impresionează În primele teste de benchmark</b>Țin minte că a fost o supriză la MWC 2012 când Huawei a prezentat propriul procesor quad-core. Nu s-au mulțumit cu atât și au sus că este și cel mai performant din industrie. NVIDIA are Tegra 3 și le-a cerut să demonstreze acest aspect. &nbsp;...

Țin minte că a fost o supriză la MWC 2012 când Huawei a prezentat propriul procesor quad-core. Nu s-au mulțumit cu atât și au spus că este și cel mai performant din industrie. NVIDIA are Tegra 3 și le-a cerut să demonstreze acest aspect.

Au apărut pe web și primele teste de benchmark efectuate pe un smartphone Huawei Ascend D Quad. în NenaMark2 a scos 62.75 fps, ASUS Transformer Prime cu Tegra 3 se mulțumește doar cu 49 fps, și este în fața tuturor, iar în Basemark ES 2. Taiji a înscris 23 puncte față de 21 pentru Samsung Galaxy Note - dual-core Exynos la 1.4 GHz. Observați că diferența dintre un dual-core și un quad-core nu este prea mare.

Nu contează doar testele de benchmark ci modul în care rulează Android 4.0 plus aplicațiile de top. Nu știu câtă experiență are Huawei spre a-și adapta procesorul la ecosistemul Android, dar auspiciile sunt pozitive.

Huawei Ascend D Quad impresionează În primele teste de benchmark

Tegra 3 nu se impune cum mă așteptam. Se pare că numărul de nuclee de procesare nu-i chiar așa de concludent. Spre exemplu, ULP GeForce GPU de pe Tegra 3 aduce 12 nuclee de procesare. Este o valoare care nu se transpune în performanțe mari în benchmark și abia aștept să văd o aplicație sau un joc optimizat pentru Tegra 3.

Pe de altă parte nici testele de benchmark nu trebuiesc luate ad literam. Oscilează de la un test la altul, de la smartphone la smartphone și sunt departe în a se stabilli o ierarhie pe baza lor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×