Noul iPad are parte de jailbreak deja, mulțumită lui MuscleNerd! Iată dovada!

Autor:  | Publicat în:  Apple 633 ori
<b>Noul iPad are parte de jailbreak deja, mulțumită lui MuscleNerd! Iată dovada!</b>Dacă în urmă cu câteva zile aflam că iOS 5.1 a avut parte de jailbreak pe iPad 2, acum se pare că și Noul iPad, ajuns în magazine ieri are parte de același tratament. Hackerul de iPhone-uri MuscleNerd a postat pe Twitter că a reușit să...

Dacă în urmă cu câteva zile aflam că iOS 5.1 a avut parte de jailbreak pe iPad 2, acum se pare că și Noul iPad, ajuns în magazine ieri are parte de același tratament. Hackerul de iPhone-uri MuscleNerd a postat pe Twittera reușit să obțină un jailbreak pentru noua tablet iPad, iar dovada o aveți mai jos.

El a postat o imagine cu Cydia rulând pe noul iPad, dar afirmă că acesta este doar primul pas și mai e mult de muncă până la un release fiabil pentru public. Vă reamintesc că tableta cu ecran Retina a fost lansată ieri în magazinele din SUA și primită acasă și de către cei care au făcut precomenzi cu o saptamnaa în urmă, atunci când "iPad 3" a fost anunțat în San Francisco. E interesant să vedem cât de repede se mișca această comunitate de jailbreak-eri și sincer să fiu nimeni nu îi întrece la update-uri, mai ales că deseori se postează soluții de jailbreak a doua zi după ce apare un nou iOS, asta dacă nu există măsuri speciale de securitate.

Noul iPad are parte de jailbreak deja, mulțumită lui MuscleNerd! Iată dovada!

Având în vedere că noul iPad aduce și un nou CPU și hardware schimbat, mă așteptam să dureze mai mult până ce jailbreakerii se vor adapta la noile condiții și eventual că Apple să fi activat câteva măsuri speciale de siguranță anti-jailbreak, dar se pare că nu e cazul. Unul dintre screenshoturile postate de MuscleNerd arata că a obținut acces root, în vreme ce al doilea prezintă magazinul Cydia rulând pe noua tableta. Noi între timp așteptăm și în România Noul iPad, care probabil va sosi săptămâna viitoare.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×