Huawei Ascend G710, flagship de 5 inch cu ecran 720p apare În primele imagini

Autor:  | Publicat în:  Huawei 891 ori
<b>Huawei Ascend G710, flagship de 5 inch cu ecran 720p apare În primele imagini</b>Huawei a adus destule terminale noi la MWC 2013, printre care și un phablet de 6.1 inch, dar planurile lor nu se încheie aici. Compania pare a pregăti și un terminal de 5 inch care să concureze cu noile flagshipuri de pe piață. E vorba despre...

Huawei a adus destule terminale noi la MWC 2013, printre care și un phablet de 6.1 inch, dar planurile lor nu se încheie aici. Compania pare a pregăti și un terminal de 5 inch care să concureze cu noile flagshipuri de pe piață. E vorba despre Huawei Ascend G710, care a fost recent surprins în imaginea de mai jos.

Se pare că dotările acestui model sunt totuși sub cele ale lui Ascend D2 de la Huawei, care a făcut o impresie bună la MWC. Huawei Ascend G710 vine cu un display de 5 inch, procesor quad core de 1.5 GHz și rezoluție 720p. Device-ul iese în evidență prin carcasa sa metalică, evidentă în zona din spate, care amintește de Samsung Ativ S, cel puțin în această imagine. Nu am idee cât spațiu de stocare și ce fel de cameră oferă acest model, dar sunt sigur că vom mai vedea scăpări de acest gen și pe viitor.

Mă aștept aici la o cameră de 8, 12 sau 13 megapixeli, 16 GB memorie internă, slot microSD și cu puțin noroc și LTE. Terminalul pare unul subțire, deci sper să nu se fi făcut compromisuri prea mari la capitolul baterie. Ce părere aveți despre designul lui Huawei Ascend G710?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×