MWC 2013: Fujitsu Arrows X F-02E, smartphone-ul din duș cu senzor pentru amprente (Video)

Autor:  | Publicat în:  MWC 1.497 ori
<b>MWC 2013: Fujitsu Arrows X F-02E, smartphone-ul din duș cu senzor pentru amprente (Video)</b>Fujitsu Arrows X F-02E este unul dintre telefoanele cu care am luat contact la MWC 2013 și unul dintre lucrurile reținute despre el e că "poate fi folosit în vreme ce faceți duș". Acest model are un ecran foarte luminos și clar și e rezistent la...

Fujitsu Arrows X F-02E este unul dintre telefoanele cu care am luat contact la MWC 2013 și unul dintre lucrurile reținute despre el e că "poate fi folosit în vreme ce faceți duș". Acest model are un ecran foarte luminos și clar și e rezistent la apă și praf.

Fujitsu ne-a obișnuit deja că toate terminalele sale să fie rezistente la apă, deci nu pot spune că sunt surprins. Remarc brandingul operatorului NTT DoCoMo pe telefon, semn că el nu va ajunge în Europa sau SUA prea curând. Totuși, fata de la standul Fujitsu a afirmat că acest model ar putea sosi și pe alte piețe, poate sub alt nume. Terminalul vine cu un CPU quad core Nvidia Tegra 3 și dispune și de un senzor pentru amprente în partea din spate.

MWC 2013: Fujitsu Arrows X F-02E, smartphone-ul din duș cu senzor pentru amprente (Video)

Ecranul său este un Full HD de 5 inch, iar handsetul include și o surprinzătoare camera de 16.3 megapixeli, toate într-un pachet foarte subțire. Acest telefon nu arată deloc ca un model de 5 inch, el fiind foarte compact ceea ce e de admirat. Acest telefon dispune de o baterie de 2420 mAh și rulează Android 4.1 Jelly Bean.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×