Huawei Ascend Mate 7 sau Ascend D7 ar putea debuta pe 4 septembrie, drept noul flagship al companiei chineze

Autor:  | Publicat în:  Huawei 855 ori
<b>Huawei Ascend Mate 7 sau Ascend D7 ar putea debuta pe 4 septembrie, drept noul flagship al companiei chineze</b>Pe lângă evenimentele Sony și Samsung de la IFA 2014 și Huawei are o conferință specială pregătită pentru 4 septembrie. Huawei trebuie să dea replica rivalilor săi locali, de la Lenovo și Xiaomi, la ZTE și OnePlus, toți cu flagshipuri de top...

Pe lângă evenimentele Sony și Samsung de la IFA 2014 și Huawei are o conferință specială pregătită pentru 4 septembrie. Huawei trebuie să dea replica rivalilor săi locali, de la Lenovo și Xiaomi, la ZTE și OnePlus, toți cu flagshipuri de top în 2014.

Se pare că Huawei pregătește fie modelul Ascend Mate 7, fie Ascend D7, drept nou flagship. Acest nou venit va integra un display de 6 inch, un procesor octa core Kirin 920 produs in house de către Huawei și o cameră principală de 13 megapixeli. Vom avea la dispoziție și o cameră frontală de 5 MP, GPU Mali T628MP4 și două variante ale acestui handset: una cu 3 GB RAM și ecran Quad HD și una cu 2 GB RAM și ecran Full HD.

Având în vedere modul în care arătau și erau dotate precedentele modele Ascend Mate, tind să cred că acest phablet face parte din această serie și nu este un Ascend D7. Vom afla mai multe pe 4 septembrie, inclusiv prețul acestui device, care ar trebui să fie sub 500 de dolari, dacă firma chineză vrea să țină piept rivalilor săi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×