HTC pregătește lansarea aplicației Zoe și pentru alte terminale Android În cursul acestei săptămâni (Video)

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 852 ori
<b>HTC pregătește lansarea aplicației Zoe și pentru alte terminale Android În cursul acestei săptămâni (Video)</b>O aplicație foarte atractivă ce am descoperit-o pe prima generație HTC One a fost și HTC Zoe, funcție ce ne permite realizarea unui colaj din imagini și clipuri inedite. Zoe este dezvoltată astfel încât rolul său principal este acela de a...

O aplicație foarte atractivă ce am descoperit-o pe prima generație HTC One a fost și HTC Zoe, funcție ce ne permite realizarea unui colaj din imagini și clipuri inedite. Zoe este dezvoltată astfel încât rolul său principal este acela de a realiza o captură video HD de 3.6 secunde și 20 fotografii la 6 FPS pentru a crea ceva cu adevărat unic.

Astăzi, aflăm prin intermediul platformei Reddit faptul că HTC plănuiește să aducă această funcție pe mai multe terminale Android, lansare ce va avea loc chiar în cursul acestei săptămâni. Astfel, ne vom putea bucura de HTC Zoe și fără a deține un terminal produs de către compania taiwaneză în cauză.

Desigur, ne așteptăm ca această aplicație să nu funcționeze pe mai toate terminalele, favoritele fiind acelea care rulează cel mai nouă versiune de Android, și anume 4.4 KitKat. Rămâne să vedem în ce zi va poposi această aplicație în Play Store și dacă va fi introdusă eventual și pe platforma Windows Phone odată cu lansarea lui One W8.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×