Huawei Ascend P1 preview - telefon Android arătos la o primă privire Mobilissimo.ro (Video)

2.123 ori
<b>Huawei Ascend P1 preview - telefon Android arătos la o primă privire Mobilissimo.ro (Video)</b>Iată că a venit și rândul unui smartphone Huawei să ajungă în teste la Mobilissimo.ro, de această dată modelul Ascend P1, rudă mai groasă a unuia dintre cele mai subțire telefoane de pe planetă, Huawei Ascend P1 S. Prezentat la Mobile World...

Iată că a venit și rândul unui smartphone Huawei să ajungă în teste la Mobilissimo.ro, de această dată modelul Ascend P1, rudă mai groasă a unuia dintre cele mai subțire telefoane de pe planetă, Huawei Ascend P1 S. Prezentat la Mobile World Congress în acest an, terminalul pe care îl vedeți mai jos trece în acest clip printr-un preview. E vorba aici despre un sample oferit de Huawei România spre test.

îl găsiți pe P1 la evoMAG.ro la prețul de 2.029 lei, sau la Emag la prețul de 1.999 lei, în variante de culoare albă sau neagră. Terminalul măsoară 7.7 mm în grosime, cântărește 110 grame și da senzația că nici nu are baterie, la cât de ușor e. Ascend P1 vine cu un display de 4.3 inch, cu rezoluție de 540 x 960 pixeli, 1 GB RAM, o cameră de 8 megapixeli cu bliț LED și o cameră frontală de 1.3 MP. Handsetul se bazează pe un CPU TI OMAP dual core de 1.5 GHz și are o baterie Li-Ion de 1670 mAh.

Huawei Ascend P1

El vine cu o interfață a camerei personalizata, care îmi amintește de cea de pe ASUS PadFone și care oferă câteva efecte foto amuzante. Terminalul are și un ecran de deblocare cu 4 opțiuni, care îmi amintește de cele mai noi telefoane Motorola cu Android, dotate cu un sistem similar de deblocare a ecranului. Mai multe detalii, inclusiv despre interfața să 3D ce poate fi activată puteți afla din recenzia completă!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×