Nikon Coolpix S800, prima cameră bazată pe Android confirmată de documente oficiale!

1.219 ori
<b>Nikon Coolpix S800, prima cameră bazată pe Android confirmată de documente oficiale!</b>Nikon pare a se pregăti să își anunțe prima cameră compactă bazată pe Android, sau cel puțin așa arată o serie de documente oficiale înaintate la Agenția de Comunicare din Indonezia. Nikon ar fi depus documentele pentru un device tip cameră,...

Nikon pare a se pregăti să își anunțe prima cameră compactă bazată pe Android, sau cel puțin așa arată o serie de documente oficiale înaintate la Agenția de Comunicare din Indonezia. Nikon ar fi depus documentele pentru un device tip cameră, cu Android la bord și asta în data de 31 iulie 2012.

mockup

Pe numele său Coolpix S800 sau S800C, acest device ar urma să vină cu lentilă de 25-250 mm, ecran OLED de 3.5 inch și va rula aplicații din Google Play. Camera va oferi și acces la Google Play Store și e posibil să ruleze Android 2.3 Gingerbread, conform celor apropiați de sursa. Terminalul vine cu GPS, WiFi și ar putea fi anunțat pe 22 august 2012. E posibil să vedem anunțul chiar la showul Photokina 2012 și acesta ar putea fi doar începutul pentru Nikon.

Nikon Coolpix S800, prima cameră bazată pe Android confirmată de documente oficiale!

E posibil ca pe viitor compania să lanseze camere DSLR cu Android, sau poate chiar tablete foto profesioniste pentru fotografiat și editat la nivel avansat. Totuși un cameraphone cred că sună mai tentant decât o cameră compactă, dar cine știe, poate chiar e vorba de un astfel de device, dar a fost trecut în categoria greșită!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×