Huawei Ascend P6 anunțat oficial, vine cu talie de 6.18 mm și procesor quad core K3V2

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.508 ori
<b>Huawei Ascend P6 anunțat oficial, vine cu talie de 6.18 mm și procesor quad core K3V2</b>Huawei Ascend P6 a început să ni se dezvăluie în ultimele săptămâni prin intermediul unor scurgeri de informații și iată că acum terminalul este în sfârșit oficial, fiind anunțat de către producătorul chinez astăzi. Iată cum arată noul...

Huawei Ascend P6 a început să ni se dezvăluie în ultimele săptămâni prin intermediul unor scurgeri de informații și iată că acum terminalul este în sfârșit oficial, fiind anunțat de către producătorul chinez astăzi. Iată cum arată noul smartphone quad core:

Ascend P6 măsoară doar 6.18 mm în grosime și vine cu un display LCD in cell de 4.7 inch, cu rezoluție 720p. Smartphone-ul dispune de un procesor K3V2 quad core produs de către Huawei, o unitate Cortex A9 de 1.5 GHz, insotita de 2 GB RAM. Telefonul este unul dintre cele mai subțiri din lume, dacă nu chiar cel mai subțire, deși producătorii chinezi vin săptămânal cu un nou deținător de recorduri.

Huawei Ascend P6

Noul Ascend P6 cântărește 120 de grame și este dotat cu o cameră de 8 megapixeli cu BSI și deschidere F/2.0, captura video Full HD și o impresionantă camera frontală de 5 MP. Aceasta este destinată fotografiilor proprii pe care, să recunoaștem, multe femei și le fac. Avem la dispoziție și 8 GB memorie internă, o baterie de 2000 mAh, iar handsetul va veni fără suport LTE.

Huawei Ascend P6

Interesant e că P6 e și un telefon dual SIM, iar el rulează Android 4.2.2 cu interfața Emotion. Lansarea să va avea loc în iulie și va implica parteneri precum Vodafone, Orange și mulți alții.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×