Huawei Ascend P6 ar putea primi o versiune Google Edition la rândul său

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.417 ori
<b>Huawei Ascend P6 ar putea primi o versiune Google Edition la rândul său</b>După Samsung Galaxy S4 și HTC One, care au primit ediții Google Play, ce se vând deja de 2 zile, se anunță și producători chinezi la rând pentru a ne oferi o experiență stock. Cu câteva zile în urma aflăm că Oppo ar fi interesată de un...

După Samsung Galaxy S4 și HTC One, care au primit ediții Google, ce se vând deja de 2 zile, se anunță și producători chinezi la rând pentru a ne oferi o experiență stock. Cu câteva zile în urma aflam că Oppo ar fi interesată de un Google Edition, iar acum și Huawei merge în aceeași direcție.

Modelul ales pentru a fi oferit în varianta vanilla ar fi Huawei Ascend P6, cel mai subțire smartphone disponibil la nivel comercial. Terminalul va rămâne fără Emotion UI dacă ajunge pe piața sub forma Google Edition și el ar putea rula Android 4.2.2, ba chiar Android 4.3, de vreme ce acest release a ajuns deja pe Galaxy S4.

Kevin Ho, șef al diviziei de telefoane de la Huawei a confirmat posibilitatea unei astfel de versiuni de P6. Vă reamintesc că acest telefon măsoară aproximativ 6.18 mm în grosime, iar marginile sale metalice amintesc ușor de cele ale unui iPhone, mai ales datorită crestăturilor pentru antene din zona superioară.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×