Telefon quad core cu preț sub 100 de dolari: GooPhone X1

Autor:  | Publicat în:  Chinezarii 2.019 ori
<b>Telefon quad core cu preț sub 100 de dolari: GooPhone X1</b>Deși cuvântul "Goo" e mai degrabă asociat cu ceva scârbos în engleză, o companie chineză nu se ferește să lanseze telefoane GooPhone și tablete GooPad, majoritatea clonate după terminale celebre. Unul dintre handseturi ne atrage atenția în...

Deși cuvântul "Goo" e mai degrabă asociat cu ceva scârbos în engleză, o companie chineză nu se ferește să lanseze telefoane GooPhone și tablete GooPad, majoritatea clonate după terminale celebre. Unul dintre handseturi ne atrage atenția în mod special și asta datorită prețului său foarte accesibil.

E vorba despre GooPhone X1, un telefon quad core la preț de sub 100 de dolari. Terminalul costă 81 de dolari, adică 62 de euro și este dotat cu un procesor 4 core MediaTek MT6589, o versiune des folosită pe device-urile din China. Acest chipset este un Cortex A7, iar în ce privește designul lui X1, el este unul destul de generic și bănuiesc că vine cu o carcasă din plastic, de calitate slabă.

Surprinzătorul e faptul că beneficiem pe acest model de un ecran de 4.7 inch, cu rezoluție de 480 x 854 pixeli, dar alte dotări precum camera dezamăgesc. E vorba despre camera de 2 megapixeli din spate, în vreme ce în față avem o cameră de 1.3 MP. La interior găsim și 512 MB RAM, suport dual SIM și o baterie de 1800 mAh. în mod surprinzător, telefonul rulează Android 4.2 Jelly Bean!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×