Huawei Ascend P7 apare În noi magini, Își dezvăluie designul parțial

1.227 ori
<b>Huawei Ascend P7 apare În noi magini, Își dezvăluie designul parțial</b>Huawei Ascend P7 a mai fost subiect de scăpări recent și iată că azi apare din nou, în imagini proaspete, pe care le vedeți mai jos. Terminalul este flagshipul celor de la Huawei și el a mai apărut pe web sub formă de specificații și...

Huawei Ascend P7 a mai fost subiect de scăpări recent și iată că azi apare din nou, în imagini proaspete, pe care le vedeți mai jos. Terminalul este flagshipul celor de la Huawei și el a mai apărut pe web sub formă de specificații și fotografii mai mult sau mai puțin clare.

Ca și la ultimul leak, trebuie să spun că acest model seamănă cu un Xperia la capitolul design, mai ales că are aceleași muchii drepte. De vreme ce Ascend P6 a fost un handset foarte arătos și promovat pe baza designului său, mă aștept la un comportament similar din partea urmașului său. Huawei Ascend P7 ar urma să vină cu un procesor quad core HiSilicon de 1.6 GHz, un display Full HD de 5 inch și 2 GB RAM, plus o cameră de 13 MP.

Huawei Ascend P7

în plus vom avea parte de o cameră frontală de 8 megapixeli, 16 GB memorie internă și slot microSD. Să vedem și ce dimensiuni va avea acest model, predecesorul sau remarcându-se printr-o talie foarte subțire. Sunt curios și dacă procesorul lui P7 va face față competiției, ceea ce ar fi destul de greu.

Huawei Ascend P7 apare În noi magini, Își dezvăluie designul parțial

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×