Huawei Ascend P7 fotografiat de aproape, detalii ale designului surprinse de la mică distanță

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.063 ori
<b>Huawei Ascend P7 fotografiat de aproape, detalii ale designului surprinse de la mică distanță</b>Ziua și scăparea, cam acesta e motto-ul lui Huawei Ascend P7 în ultima vreme, iar azi vedem noi imagini cu acest telefon flagship nelansat încă. în vreme ce P6 rămâne în continuare unul dintre cele mai subțiri telefoane cu Android, nu putem...

Ziua și scăparea, cam acesta e motto-ul lui Huawei Ascend P7 în ultima vreme, iar azi vedem noi imagini cu acest telefon flagship nelansat încă. în vreme ce P6 rămâne în continuare unul dintre cele mai subțiri telefoane cu Android, nu putem decât să ne întrebăm ce grosime va avea urmașul său.

P7 a început să sosească sub formă de valuri de fotografii încă din februarie, când i-am văzut spatele. îl așteptam la MWC 2014, dar nu a apărut acolo, iar de atunci vedem alte și alte fotografii cu acest device. Nu pot să nu remarc faptul că zona superioară aduce cu un iPhone, mai ales partea din spate, în vreme ce zona rotunjită de jos duce cu gândul la un Oppo sau un Gionee Elife E7.

Huawei Ascend P7

Avem și imagini cu interfața sa, care deși rămâne jucăușă și copilăroasă așa cum prefera producătorii asiatici să orneze Androidul, parcă acum are o abordare mai plată. Spatele acestui handset este glossy și are un model interesant sub stratul transparent, care ar putea fi sticlă. Observ și câteva mici elemente de design împrumutate de la Sony Xperia, mai ales forma butonului Power.

Huawei Ascend P7 fotografiat de aproape, detalii ale designului surprinse de la mică distanță

Pe 7 mai va deveni acest model oficial, în cazul în care vă întrebați.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×