Xiaomi Mi-3S apare Într-o serie de noi fotografii live

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 1.145 ori
<b>Xiaomi Mi-3S apare Într-o serie de noi fotografii live</b>După ce în săptămâna trecută am avut ocazia să vedem o primă serie de fotografii cu noul flagship al companiei chineze Xiaomi, iată că astăzi o altă serie de fotografii și-a făcut apariția pe web. Totodată, aceste fotografii aduc și o...

După ce în săptămâna trecută am avut ocazia să vedem o primă serie de fotografii cu noul flagship al companiei chineze Xiaomi, iată că astăzi o altă serie de fotografii și-a făcut apariția pe web. Totodată, aceste fotografii aduc și o mică necunoscută la nivel de carcasă unde nu se cunoaște cu precizie ce materiale au fost utilizate.

Din punct de vedere hardware, specificațiile cunoscute pentru Xiaomi Mi-3S sunt prezența unui procesor quad-core tactat la 2.5 GHz, 3 GB de memorie RAM, o cameră foto principală de 13 megapixeli și o cameră secundară de 8 megapixeli. La capitolul sistem de operare, Xiaomi Mi3S va veni din fabrică cu Android 4.4.2 KitKat.

Xiaomi Mi-3S

Ne așteptăm ca în perioada imediat următoare, Xiaomi Mi-3S să ajungă pe web în mult mai multe astfel de imagini, materiale care sperăm noi vor fi de calitate mai înaltă. Dacă prețul se va menține la niveluri medii, Xiaomi Mi-3S ar putea fi un nou hit pe piața de smartphone-uri din China.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×