YotaPhone, terminalul cu două display-uri este acum disponibil prin eMAG.ro

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.424 ori
<b>YotaPhone, terminalul cu două display-uri este acum disponibil prin eMAG.ro</b>Deși a fost prezentat acum mai bine de 2 ani, iată că YotaPhone, smartphone-ul ce vine la pachet atât cu un display standard, cât și unul de tip e-paper situat pe partea din spate, ajunge acum și pe piața din România prin intermediul celor de la...

Deși a fost prezentat acum mai bine de 2 ani, iată că YotaPhone, smartphone-ul ce vine la pachet atât cu un display standard, cât și unul de tip e-paper situat pe partea din spate, ajunge acum și pe piața din România prin intermediul celor de la eMAG.ro care afișează un preț de 1.699 lei pentru varianta de 32 GB ce este disponibilă pe alb sau negru.

Dacă vă numărați printre cei care ne urmăresc de o bună perioadă de timp, ați remarcat faptul că Mobilissimo a pus mâna pe YotaPhone de două ori, mai precis în cadrul MWC 2013, respectiv MWC 2014. în cadrul ediției de anul acesta, YotaPhone a primit și un succesor mai bine dotat al cărui hands-on este disponibil aici.

Cu toate că nu impresionează prea mult la capitolul specificații tehnice, menirea lui YotaPhone este aceea de a oferi un al doilea display e-ink ce va fi mereu pornit, panou prin care vom putea vedea notificările și alte informații în timp real fără a fi nevoie să activăm telefonul. Această funcție promite astfel o autonomie mai mult decât generoasă în care dorim să utilizăm doar display-ul e-ink pentru anumite task-uri.

Prețuri YotaPhone 32 GB:

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×